Call International 0031-644230007
Call International 0031-644230007

Gellak gebruiken na een salon manicure

nails-about

Als je regelmatig een permanente manicure of gel nagels gebruikt, volgen hier enkele tips om met Gellak en producten je natuurlijke nagels gezond en mooi te houden.

Ga je regelmatig naar de manicure salons en vraag je af of hoe je dagelijks je nagels kan bijwerken met gellaks? Hieronder wat tips om er mooi uit te blijven zien en gezonde nagels te behouden. Het is ook heerlijk om iedere dag met je uiterlijk bezig te zijn.

Start nooit gelijk met de gellak, je kunt het oppervlak van je natuurlijke nagels beschadigen. Gebruik eerst een specifieke nagellakremover, zoals ScrubSeptic. Dit verwijdert vetten en vloeistoffen. De vloeistof is zacht voor je handen en doodt microben, virussen en bacteriën. Het glazuur van je nagels wordt op deze manier mooi gehouden. Houd er rekening mee dat conventionele nagellak removers niet zijn samengesteld om permanent glazuur te verwijderen.

Hydrateer je nagels en nagelriemen! Breng een primer plus aan en Dehydrator Plus zodat je natuurlijke nagels zacht en soepel blijven. De gellak heeft daarna ook een betere hechting aan je nagels. Je kan ook nog de bond plus plaatsen.

Deze zuurvrije primers kun je dagelijks aanbrengen door een massage uit te voeren en om de nagel te penetreren. Onthoud dat het niet raadzaam is om de nagelriemen te knippen, het is beter om ze terug te duwen met een bokkenpootje. 

Bescherm je nagels goed

Bescherm je nagels altijd wanneer je taken uitvoert met water en agressieve schoonmaakmiddelen. Deze kunnen het oppervlak van je gellak en nagels beschadigen. Als je toch een afwas moet doen, of een emmer met bleekmiddel gebruiken, zorg dat je handschoenen gebruikt. Je kan bij iedere supermarkt rubberen en plastics handschoentjes kopen.

Tijdens rustperiodes is het raadzaam om een topcoat aan te brengen om de nagels te stimuleren en te versterken. Het is belangrijk om de nagels goed te vijlen om micro lamineren te voorkomen. We raden je aan dit altijd in dezelfde richting en met de juiste korrelvijl dit te doen. Om het bijvoorbeeld in te korten, wordt een korrel tussen 100 en 120 gebruikt en een fijnere korrel 180 tot 240 om je nagels beter te vormen en te profileren.

Gebruik rustperiodes tussen nieuwe nagelsalon manicure, iedere twee weken wordt aanbevolen. In deze periodes kan je gellak perfect gebruiken in combinatie met een versteviger, zoals de topcoat sparkle seal. Of de Glass seal van Sculptured Nails. Je kan dit ook aanbrengen als je merkt dat jouw nagels zwak of gelamineerd aanvoelen. Je krijgt hierdoor weer de natuurlijke afwerking. Denk ook aan je nail-art, zorg altijd voor de beste top coating. Onderhouden is beter dan iedere keer alles opnieuw doen. Ook beter voor je portemonnee. 

Als je een echte liefhebber bent van manicure bij de salons, dan kun je tijdens rustperiodes onze gellaks, primers en seals blijven gebruiken.

Please select your product