Call International 0031-644230007
Call International 0031-644230007

Gellac kopen

Iedereen is tegenwoordig gek op gellac. Dat is niet voor niets: gellac is de perfecte vervanger voor nagellak en heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is dat de gellac minimaal twee weken goed blijf zitten. Daarnaast versterkt het de eigen nagels en is gellac niet schadelijk voor jouw natuurlijke nagels.

Gellac gemakkelijk zelf aanbrengen

Naast het feit dat gellac lekker lang blijft zitten én niet schadelijk is voor je natuurlijke nagels, kun je de gellac ook gemakkelijk zelf aanbrengen. Voor het aanbrengen van gellac hoef je dus niet speciaal naar een nagelsalon. Een gellac flesje ziet er hetzelfde uit als een nagellac flesje en dit breng je dan ook op dezelfde manier aan. Kortom: als je eenmaal gellac hebt aangebracht, zul je niets anders meer willen!

Online gellac kopen bij Sculptured Nails is ideaal

Nadat je hebt kunnen lezen hoeveel voordelen gellac heeft ten opzichte van traditionele nagellak, kun je natuurlijk niet langer wachten! Kies daarom voor het gemak van online gellac kopen bij sculpturednails.nl. Bij Sculptured Nails kun je gellac van salonniveau kopen, gegarandeerd tegen de laagste prijs. Als je vandaag gellac online bestelt, dan heb je deze de volgende dag al in huis!

Bestel gellac online

Gellac kopen wordt steeds populairder: meer mensen kiezen voor het gemak van online gellac kopen en bestellen online. Bestel jij je gellac ook al online?

Jouw favoriete kleur gellac online bestellen

Rood, roze… of kies je toch liever voor een van de nude tinten? Bij Sculptured Nails kun je kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Heb je jouw keuze kunnen maken? Dan kun je jouw gellac gaan bestellen. Gellac bestellen werkt heel eenvoudig: je kiest jouw favoriete kleur, vult je gegevens in en betaalt online met iDEAL, PayPal of een van de andere betaalopties.

Nog meer voordelen van online gellac kopen bij sculpturednails.nl

De voordelen op een rijtje:

  • Nagelbenodigdheden van salon kwaliteit
  • Gegarandeerd alle nagelbenodigdheden tegen de laagste prijs
  • Een zeer ruim assortiment aan nagelbenodigdheden zoals gellac, nagellak en acryl.
  • Online bestellen en online betalen. Er zijn meerdere betaalopties mogelijk.
  • Snelle bezorging. Voor 15:00 besteld = morgen in huis.
  • Gratis verzending op alle bestellingen vanaf €50,-
  • 100% veilige betaling
Please select your product