Call International 0031-644230007
Call International 0031-644230007

Acryl Nagels

In onze nagelgroothandel en webshop bieden wij een breed assortiment nagelproducten en vindt u het beste acrylnagelproduct op de markt.

Wij verkopen merken van hoge kwaliteit, zoals Sculptured Nails, Nouveau Nails, Ez-Flow en meer… Acrylnagel bestaat uit twee componenten : een acrylmonomeer (acrylvloeistof) en acrylpolymeer (acrylpoeder). Polymerisatie vindt plaats wanneer acrylpoeder wordt gemengd met acrylvloeistof. De mixverhouding is erg belangrijk! als de vloeistof en het poeder niet goed worden gemeten en gemengd, zal het product niet uitharden (polymeriseren). Het mix ratio (mengverhouding )   heeft een grote invloed op de verwerkingstijd.

“NAT” werken kan ervoor zorgen dat cliënten een reactie op het product krijgen.,de kans dat de acryl van klanten loslaat is ook hoog.  het kan ook de helderheid van de kleur van uw acrylpoeder beïnvloeden. Sculptured Nails Advanced Acrylic System staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze producten zijn geformuleerd voor de ervaren nagelstyliste maar is ook geschikt voor niet-ervaren nagelstylisten.
Sculptured Nails Advanced Acrylic System werd geproduceerd met behulp van hoogwaardige productieprocessen en ingrediënten.

Wanneer u Sculptured Nails Advanced Formula Sculpting Powder en Sculptured Nails Advanced Liquid samen gebruikt, kunt u erop vertrouwen dat u het beste nagelproduct voor uw klanten heeft. Sculptured Nails Advanced Acrylic System levert een goede hechting, zelfs bij klanten met lifting problemen ( het loslaten van acryl).

Please select your product